Categories technology

Bijonse tvrdi da je smršala zahvaljujći dijeti od 22 dana. I da, to može svako!

Promeniti način života ono je što ova dijeta propagira. Za 22 dana dijeta, koju je pevačica Bijonse kreirala sa svojim fitnes trenerom, učiniće da se osećate odlično u svom telu, a pre svega, zdravo i energično. Pevačica je smršala 29 kilograma, zašto ne biste mogli i vi?

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

Kompanija se zove “22 Days Nutrition” prema uverenju da je potrebno 22 dana za raskidanje s lošim prehrambenim navikama.

Bijonse je u to poverovala, pa joj zbog toga mnogi zavide na vitkoj liniji. Naravno, odricanja su ogromna, ali krajbnji rezultat je zaista očaravajuć.

Bez GMO namirnica

Potrebno je da jedete biljne namirnice, sve ono što raste u zemlji. Jela koja pevačica nudi uključuju susam, kupusa, testeninu, prženi pirinač  s karijem i povrćem i hleb za doručak od badema i borovnice. Tako ćete organizmu dati novu energiju.

Tri obroka svaki dan

Ljudi se goje jer jedu dok se ne osete siti. Slušajte svoje telo i jedite umereno. Tri obroka na dan, i nikada nemojte jesti pre odlaska u krevet. Treba da prođu bar dva sata pre nego što prilegnete.

3 comments

  1. Etiam euismod iaculis urna vel venenatis. Morbi rutrum commodo enim. Vivamus tincidunt leo velarcu
    eleifend euismodtis purus in, pulvinar tellus. Nec leo a nisl aliquam pretium ac.

    1. Etiam euismod iaculis urna vel venenatis. Morbi rutrum commodo enim. Vivamus tincidunt leo velarcu. Curabitur nibh orci, viverra nec lorem et, auctor auctor dui is et augue sapien.

  2. Etiam euismod iaculis urna vel venenatis. Morbi rutrum commodo enim. Vivamus tincidunt lelarcu eleifend
    euismodtis purus in, pulvinar tellus. Nec leo a nisl aliquam pretium ac. Pellent esque the facilisis lacus ac
    metus posuere fringilla. Maecenas commodo posuere enim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *