Categories POKLONI I AKCIJE

Vichy Dercos vam poklanja paket proizvoda

Dercos je vodeća dermokozmetička ekspertiza za zdravlje i lepotu kose i pionir na području prevencije opadanja kose.

U oktobru i novembru Vichy je omogućio ekskluzivne besplatne analize vlasišta za otkrivanje idealnog rešenja za svaki tip kose. Analize vlasišta dostupne su u odabranim Vichy apotekama koje su navedene na www.vichy.rs/dercosklinika. Uz to, Vichy tokom istog perioda omogućava 20% popusta na sve Dercos proizvode za lepotu i zdravlje Vaše kose!

Inovativnim molekulama Aminexil i Stemoxydin u ampulama Aminexil PRO i Neogenic, Dercos sprečava opadanje kose i aktivira njen ponovni rast.

vichy

Četiri najbrža čitaoca koji se jave redakciji na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com dobijaju Vichy Dercos Aminexil Pro šampon i ampule za negu kose!

Stručnjaci Laboratorija Vichy ustanovili su da je opadanje kose direktno povezano sa mikrocirkulacijom vlasišta, a istovremeno na opadanje utiču stres, hormonske promene i vremenski uslovi. Do pojačanog opadanja kose dolazi u prelaznim periodima kada je ljudsko telo manje otporno.

Na trajni gubitak kose mogu uticati brojni unutrašnji činioci kao što su ishrana, hormoni ili genetske karakteristike. Značajnu ulogu imaju i godišnja doba.

DERCOS AMINEXIL PRO je revolucionarna formula koja, osim što čini kosu vidljivo zdravijom, umanjuje i opadanje kose za čak 72%!

Imena dobitnica objavićemo u ponedeljak, 10. novembra na portalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *