Categories POKLONI I AKCIJE

L&Z vas poziva na druženje sa Žanom Poliakov!

Drage naše, vreme je za još jedan tradicionalni “četvrtak na stepenicama”!

LZ druzenje

U četvrtak, 27. novembra u 18 sati zakazujemo vam druženje sa redakcijom “Lepote i zdravlja” a naš specijalni gost biće L&Z kolumnistiknja i spisateljica Žana Poliakov, koja će predstaviti i svoju novu knjigu “Ona zna“.

Zana-Poliakov-490x653

ŽANA POLIAKOV – završila Akademiju Dramskih umetnosti, sertifikovana Drama Queen. Internet pionir, bavi se pitanjem digitalnog doba, kopije i originala, konzumerističkog društva i new age filozofijom. Godine 1996. započinje profesionalnu karijeru i razvija sopstveni koncept vizualne komunikacije. Eksperimentiše sa ambijentalnim instalacijama igrajući se odnosima između razuma i osećajnosti, privatnog i javnog. Autorka neočekivano zabranjene knjige Lovemarks ili još jedna knjiga o zbunjenosti koja je postala bestseler. Nikad se ne zna kakvo dobro proizilazi iz nečeg što vam na prvi pogled izgleda loše. Voli jednog poetičnog gospodina. Igra na sve ili ništa… i uvek gleda na vedriju stranu života.

Mi živimo u univerzumu koji pokreću verovanja. Ono u šta verujete, to ćete i dobijati. I videti svugde oko vas. Pratite vaše emocije i kad nešto što želite nikako ne dolazi u vaš život, vreme je da krenete na put otkrivanja ograničavajućih uverenja. Svi mi imamo neki svoj životni scenario koji smo videli kad smo bili mali i mislimo da treba da ponavljamo sudbinu svojih roditelja, predaka… jeste, mi smo takav narod, znate, ne može drugačije. Malo morgen.” Žana Poliakov

zana poliakov

Druženje uz kafu održaće se u prostorijama Color Press Grupe u Novom Sadu, adresa Temerinska 102.

Budite među prvih 20 čitateljki! Prijavite se putem mejla na tatjana.dobanovacki@color.rs ili telefonom na 021/6-338-222!

Kako je bilo na prethodnom druženju možete pogledati OVDE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *