Categories Seks

Zašto je jutarnji seks bolji od kafe?

Dan koji započinje seksom zbližava partnere još više zato što se tokom vrućih igrica otpušta hormon sreće, oksitocin.

jutarnji seks

Probudite ga senzualnim dodirima

Partnera iz sna probudite senzualnim dodirima po njegovim bedrima polagano se krećući prema intimnom području. Nemojte odmah krenuti u akciju, već uživajte u predigri.

Mentol za eksplozivniji orgazam

Dobar jutarnji seks počinje pripremom noć pre. Na noćni ormarić možete staviti žvakaće gume ili bombone od mentola kako bi izbegli jutarnji zadah. Osvežavajući mentol zagolicaće njegove bradavice, ali i pomoći u oralnom seksu. Igra toplog i hladnog probudiće sva čula i pojačati orgazam.

Savršena igra svetla i mraka

Ujutro, dok se sunčavi zraci tek probijaju kroz zavese, idealno je za uživanje u partnerovom telu bez zadrške. Nije pretamno, ali ni presvetlo zbog čega se ne vide sitni telesni nedostaci. Jednostavno zaboravite na njih i uživajte u vrućim igricama.

Jutarnji seks povećava šanse za trudnoćom

Kod muškaraca se tokom noći tri do pet puta javljaju noćne erekcije zbog čega je jači pol spremniji za malo jutarnje akcije nego žene. To je posebno dobro ako pokušavate da zatrudnite jer jutarnji seks poboljšava kvalitet sperme i povećava plodnost.

Zajedničko tuširanje je seksi

Seks ispod tuša pre odlaska na posao razbudiće sva čula, a posebno ako u igrice uključite osvežavajući gel. Seks oči u oči idealna je poza zato što ne iziskuje preveliku fizičku spremnost. Dovoljno je da se žena leđima nasloni na zid, a partner podigne njenu nogu i obavije je oko svog tela, tako će penetracija biti dublja.

Položaj kašike za još više strasti

Idealan položaj za jutro jeste položaj kašike u kojem se partner samo priljubi uz partnerku. Ova poza ne iziskuje puno truda, a garantuje siguran užitak. U toj pozi partner može dirati vaše grudi, a podizanjem jedne noge ćete mu omogućiti lakšu penetraciju.

Seks na brzaka

Nedostatak vremena nije izgovor za izbegavanje seksa. Partneri ga mogu iskoristi za vrući susret prepun strasti iako predigra obično kratko traje zbog žurbe na posao. Ali to je odličan početak dana.

Izvor: 24sata.hr, M.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *