Categories Ljubav

Sviđa vam se? Preuzmite inicijativu!

Vremena su se promenila. Žene koje čekaju da im se muškarac prvi javi sve češće menjaju taktiku i preuzimaju inicijativu. I sve je više muškaraca koji na takav potez reaguju pozitivno.. Ako razmišljate o tome da napravite prvi korak, evo nekoliko načina da se približite vašem muškarcu.

inicijativa

Pozovite ga na kafu

Neobavezno, u neformalnom razgovoru predložite mu da odete na kafu. Ne pravite velike planove jer kafa ne treba da izgleda kao dejt. Tako ćete mu dati do znanja da želite da provodite vreme sa njim, a on će, ako zainteresovan, prihvatiti igru.

Tražite mu broj telefona

Možda zvuči zastrašujuće, ali ako vam se sviđa, zatražite mu broj telefona – sigurno će ga dati. Mnogi muškarci se plaše da traže broj jer misle da ga neće dobiti, no ako mu pokažete da ste zainteresovani, to će biti dovoljno da on preuzme inicijativu.

Svidite se i njegovim drugovima

Direktan pristup je uvek poželjan, ali… Ako vam fali hrabrosti, krenite u drugom smeru – svidite se njegovim drugarima i pustite da se stvari dese same od sebe. Jedina stvar na koju morate da pazite je da se ne svidite nekom njegovom drugu.

Izvor: Life Content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *