Categories Ljubav

Da li zaista želite vezu sa starijim muškarcem?

Složićete se da ima nešto neodoljivo u starijim muškarcnima. Ukoliko je vašu pažnju privukao muškarac koji je nekoliko godina stariji od vas, pre nego što se upustite u ozbiljnu vezu s njim neophodno je da sebi postavite nekoliko pitanja.

stariji muskarac

Da li želite brak?

Ako mislite da još niste proživele život punim plućima, a ludi kamen vam nije ni na kraj pameti, vezu sa starijim muškarcem možete slobodno da otpišete. Naime, kad muškarci dođu u određene godine, koliko god se oni trudili da negiraju, počinju da traže “onu pravu”!

Da li želite decu?

U ovom slučaju postoje dve opcije. Jedna je da će vaš stariji dečko želeti što pre da dobije decu, a druga je da ih već ima. Uz ponosnog tatu, njegova devojka može vrlo brzo da se preobrati u ponosnu maćehu. U tome nema ničeg lošeg, ali trebalo bi da znate ćete u takvoj, već formiranoj porodici, vi biti na drugom mestu. Ako ne možete da podnesete činjenicu da nećete biti prva žena koja će mu roditi dete ili ako ne možete da prihvatite odgoj tuđeg deteta, najbolje je da krenete dalje.

Da li ste zadovoljne finansijskom situacijom?

Ako ste na početku karijere, tražite posao ili ste još novi u firmi, možda ćete se osećati manje vrednom uz čoveka koji je u svojoj karijeri, u manjoj ili većoj meri, postigao sve što želi. Zato, ako ne želite da zavisite od nekog, prvo sebe materijalno obezbedite.

Izvor: askman.com/allwomenstalk.com

1 comment

  1. Potpisujem da cete retko gde naci pametnu zenu sa “starijim” muskarcem bez para. Kad kazem stariji, mislim na 10, 15 god i vise… razlike. Mada te pare mnogo govore o coveku, njegovoj snalazljivosti, karakteru, uspehu itd. Samo glupi ljudi mogu da kazu da pare nisu bitne i da one ne cine coveka. Pare ne cine samo onog coveka koji nema pare, to je oduvek bilo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *