Categories Domovi poznatih

Zavirite u raskošnu vilu Jelene Jakovljević bin Drai u Dubaiju

viva-jelena-4

Život Jelene Jakovljević bin Drai podjednako je interesantan ovdašnjoj javnosti i stanovnicima Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Supruga Saida bin Draija, sina nekadašnjeg ministra protokola, već trinaest godina živi u Dubaiju, gde vodi čak šest izuzetno uspešnih poslova, među kojima i salone lepote “Vanilla by Jelena” i “Chocolate by Jelena”, ekskluzivni butik hrane “milk&HONEY” i kliniku “Al Das Medical Clinic”.

Kao da sve ovo nije dovoljno, nedavno je lansirala modnu liniju “Duchess by Jelena”, u kojoj dominiraju raskošni kaftani, abaje, večernje i koktel haljine.

Jedna od najlepših Srpkinja majka je troje dece, kćerke Asje i sinova Hamdana i Hilala. Ekipu magazina “Hello!” nekadašnja misica ugostila je u svojoj bajkovitoj kući na plaži „Džumeira“ u Dubaiju, u koji je pre više od jedne decenije došla sa idejom da se u njemu odmara dve nedelje.

“Ovo je kuća mog svekra, ali je cela porodica koristi sa velikim uživanjem. To je naša oaza za relaksaciju, zabavu i obeležavanje važnih datuma”, objašnjava Jelena.

Oduševljena sam lokacijom, magičnim prisustvom plaže. Raskošni vrt, opasan masovnim zidinama prekrivenim bugenvilijama, gleda na more, pa vam se čini kao da ste na jugu Francuske, recimo“, kaže lepa Srpkinja.

Ukoliko želite da zavirite iza kapija Jelenine raskošne vile to možete učiniti OVDE.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *