Categories MODA

Kako da budete lepe, fit i pozitivne baš kao Điđi Hadid

Điđi Hadid trenutno je jedna od najtraženijih manekenki na svetu. U jednom intervjuu otkrila je šta je najzaslužnije za njenu lepotu, savršenu figuru i pozitivan stav prema životu. Kad pročitate njene savete, shvatićete koliko nam u životu malo treba da budemo zadovoljni sobom! Evo u čemu je Điđina tajna:

Điđi je otkrila da je za njenu savršenu figuru najzaslužniji boks, jer je to sport u kome istinski uživa. Posle treninga uvek se oseća živo, srećno i snažno. Svesna je da savršenost ne postoji i to sve vreme ima na umu. Nikada se ne uljuljkava u postojeću situaciju, jer u svemu postoji prostor za poboljšanje. Postoje tri stvari koje joj pomažu da ostane pozitivna: razgovor sa mamom, dobra hrana i duga šetnja! Dakle, drage dame, nije teško biti kao Điđi! Samo budite dovoljno uporne!

 Pročitajte i … Fitnes izazov: Kako da hodanjem potrošimo 500 kalorija dnevno

2 comments

  1. Nulla egestas elementum gravida. Proin fermentum ne tortor, ut on convallis odio pretium id. Sed vestibulum cu ut lobortis. Nulla erat metus, dapibus a nulla rutrum, posuere tincidunt ultricies nulla. Susisse imperdiet dapibus turpis liquet. Aliquam a libero orci. Cum sociis at natoque penatibus et magnis dis.

  2. Etiam euismod iaculis urna vel venenatis. Morbi rutrum commodo enim. Vivamus tincidunt leo velarcu. Curabitur nibh orci, viverra nec lorem et, auctor auctor dui is et augue sapien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *